sommartider ♥


31/5 2011 - En dag jag aldrig glömmer ♥

Jag var så himla nervös men hade inte fått min uppkörningstid förrän klockan 15.15 på eftermiddagen och tiden innan det gick oerhört långsamt. Vid halv 3 mötte jag upp Stefan på Ahlbäcks och vi körde en liten runda, han gav mig lite tips och puschade mig. När vi kom fram till vägverket hoppade vi ur bilen och snackade lite. Sen kom min "kontrollant", Mikael hette han och han var väldigt trevlig. Körningen var iprincip felfri, bara 2 små motorstopp.
10 minuter innan körningen var över frågade han mig hur jag tyckte det hade gått och jag sa att jag tyckte det gått bra, bara det att jag kom lite fort fram i en korsning. Då sa han att det var jätte skönt att jag sa det och sedan sa han orden " Tjejen, körkortet är ditt", han tog upp sin mobil och ringde till vägverket och sa att jag hade klarat det så de började tillverka mitt körkort. Just då var jag så jäkla lycklig, fick knappt luft. Sedan när vi kom tillbaka fick jag en stor kram av Mikael och Stefan, känndes helt sjukt. Jag fick mitt körkorts bevis och åkte för första gången på länge i passagerarsätet i Stefans bil.
Senare den dagen åkte jag mamma och Simon hem till mormor och morfar och överraskade dem. Dem blev super förvånade och vi firade detta med pizza och pepsi max. Och senare på kvällen tog jag med mig Hanna och Chicca på en runda.
TACK SÅ JÄTTE MYCKET TILL MARIA, PAPPA OCH MAMMA SOM BETALT OCH ÖVNINGSKÖRT MED MIG !!! ♥



suuuper nöjd !!!

Lyckoruuuuuuuus

JAG ÄR SÅ JÄKLA GLAAAAD JUST NU !!! ♥

RSS 2.0