LOVELY WEATHER

tjenare ;)

sitter hemma hos pappa nu, och vi ska snart ha lite gäster ;) grilla och bada och grejer, gillar`t väldigt mycket xp


jacuzziiiiii :D

myysig promenad (Y) haha

aja ska ut och sätta mej på altanen nu med de andra
puusshej ♥

bulls

igår var jag på bulls med nårra classmates, väldigt lyckat måste jag säga :D
Ibörjan var vi 14 stycken men sedan vid 10 tiden drog de flesta så då var det bara jag, Jonna, Sofie och Amanda kvar. Men vi fick sällskap av annat trevlig folk också (Y) haha så det var trevligt :) stack väl där ifrån vid 12 tiden.




BAS provet

torsdag idag, vilket innebär BAS =D
idag hade vi först praktiskt prov där vi skulle gör första hjälpen på en skadad person, lägga förband sedan lä'gga henne i stabilt sidoläge. haha fatta jag knäckte mej eller, och så pinsamt att agera när jocke satt och kollade på typ :D haha men de va fett kul. och jag gjorde de först så när jag var klar fick jag sitta själv ute på brandmännesn innegård, haha retard! Men brandmännen var ute och fixade ändå och helt plötsligt började dem ha vattenkrig med slangarna, haha så jäkla kul. Funderar på att skita i ambulanssjukvårdare och bli brandman istället, hahah nää :p men brandmän är heeta iaf (Y)


snaart =D

tja

idag är det bara 2 veckor kvar till skolavslutningen och jag läääängtar, händer ju så mycket kul i sommar =P

♥ Hanna tar studeeeenten

♥ Åker till spaninen med chicca i 10 dagar

♥ Simon konfimeras

♥ Åker till spanien med pappa, Maria, Simon och kompisar

♥ Göteborg i 2 dagar, med mamma, Simon, Nettan, Sebastian & CHIIIICCA =D

♥ Sen blir det såklart också massa stekande i tylösand, mysiga grillkvällar och bara va helt enkelt :P



Kroatien förra året :)

 


Michael Jackson tribute ♥

heejheej !:D

idag har jag varit i kulturhuset och kollat på massa michael jackson danser, skit kul var de verkligen & alla var så duktiga. Var till och med med sånna småttingar, typ 4 år bara, så söta (Y)
Aja Sanna var iaf med så det va kul att se, och självklart var hon jätte duktig :)

Tog iaf lite bilder och filmade lite, dock med iphonen och iphone är ju inte direkt kända för sina högklassiga kameror, så bilderna blev lite suddiga men ändå.







MICHAEL JACKSON ♥

SPAIIN

MINDRE ÄN EN MÅNAD KVAR NUU !!:D

först costa del sol med chiiica i 10 dagar
sen alicante med pappa och alla i 7 dagar

KOMMER BLI FETT (Y)♥



Alicante beach ♥ LOVELY


I WAANT

Vill ha detta innan jag åker iväg till spanien :D & de är nog det enda jag har råd med också !


jag är så faail

hahahahah just det måste bara berätta xD

igår när vi åkte inlines då så gick det jätte bra och så liksom (vi e ju grymma) ! :) men så kommer vi till en fet nedförsbacke och jag åker ju på i full fart och när jag kommer ner för den ser jag att 10 meter framför mig håller dem på att göra om vägen så där är det helt stenigt och grusigt, och shiiet vilken panik jag får. Jag bara skriker till chicca att det kommer grus och hon lyckas stoppa sin fart genom att slänga sig mot en räcke, men jag åker rätt ut på den steniga vägen och trillar såklart och gliiiider på grusen ;) hahah fyyfan va ont sånt gör alltså !

hahaha så tyypiskt mej också, så nu sitter jag här med mina svidande sår! (Y)




Aja men jag ger inte upp, jag och chicca ska åka inlines runt öland i sommar har vi bestämmt, tss ;)

veckan som gått

tjena

tänkte uppdatera er lite om vad som hänt i vecka, haha har ju varit rätt off här på bloggen om man säger så ;)
Igår var jag iallafall med chicca, vi träffades i stan efter skolan och gick och köpte massa goa grejer och sen gick vi och sattes oss vid nissan i de underbara sommarvädret, LOVELY :D♥  Sen när vi kom hem bestämmde vi oss för att ta på inlinesen och åka lite, eller lite och lite vi åkte till vilshärad och tillbaka (Y) samanlagt åkte vi i 2 timmar, duktiigt som fan ! haha

Aja annars i veckan har jag typ bara njutit av värmen och bara chillat i skolan, fast vi har ifs 2 stycken prov kvar så det blir lite plugg i helgen men aja. Jag Mergime och Johanna har även börjat göra en egen dans som ska vara klar om 1,5 vecka och då ska vi visa upp den i galaxen, gaaah ! men kommer bli as kul och jag tror att dansen kn bli riktigt braa :D





lite halv bra bilder, men ah :D(Y)


2:e plats är inte heller illa :)

Var ju somsagt i malmö igår och kollade på handbollsfinalen. FAN asså de var så nära att drott tog de. Men nu är dem näst bäst i sverige och det är grymt bra (a)



Aja idag har jag iaf varit vääldigt duktig, först så har jag pluggat. Både skrivit min saga och gjort klart munvårds arbetet (A) Sen så har jag också städat och damsugit mitt rum :) såååå duktigt!
Jag har även vart hemma hos chicca och hjälp henne med power point arbete och kollat på harry potter.

Nu ska jag ta nånting att käka och kolla på wipeout :D
pusshej

Nu drar jag

TAGGA DROTT FAN !:D:D:D



uppdaterar när jag kommit hem
puusshej !:D♥

TAGGA SM FIINAL :D

Fick nyss veta att mina kusiner hade en biljett över till sm finalen i handboll imorgon. Drott mot Ystad, gaaah kommer bli jätte kul ju ;)



TAAGGA NUU !!!;)

just det

glömde skriva att på tisdag bli jag . . .  BLONDIIN ;D

hahahah xd nej men nästan, ska färga håret ljusbrunt med blonda slingor, kommer bli naajs nu till sommaren

pusshej

Ullareed :D

tjena igår var jag på ullared med chicca och hennes family, kulkul :)
shoppade en del men inte jätte mycket eftersom jag inte hade så mycket pengar men iaf ...

DETTA KÖPTE JAG !:)



keps- 29 kr
linne- 39 kr
jogging- 129 kr



t-shirt- 49 kr
lacktaights- 49 kr



köpte även detta, lite smått och gott !!:)

heejdå :)♥

stekarn ;)

var på kattegatt idag o kollade deras kulturdag med sofie :)♥ Skulle igentligen vart med och dansa mj tribute dansen men kom försent, faaen:,( haha aja så ere ! Vid 12 tiden drog vi in till stan och åt på mcdonalds och efter det tog vi bussen till skolan. På mattelektionen lekte vi någon lek med våra lärarstudenter & fy va kuul de va, hahah speciellt sofies kommentar ;)



& imorse var jag också hos doktorn & träffade Jacob :) haha ! HAn stack ner en nål i min handled och sög ut vätska eftersom jag hade små ganglion på handleden så nu är dem borta iaf :D & efter doktorn fikade jag med min underbara mormor :)♥

 


dance our ass of

tjatja!

idag så har vi övat inför vår dansuppvisning vi ska ha imorgon på kattegattgymnasiets kulturdag (Y) kommer bli kul men såklart så måste jag iväg mitt i allt och punktera en grej på min handled, men aja !
Vid halv 6 tiden kom chicca till mig och vi satt framför datan och snackade och flabbade sönder somvanligt, så vi bestämmde oss för att gå ut och åka inlines, och med följde även kameran, hahah ganska lyckat faktiskt ;)

KOLLA SJÄLVA!:) HAHAH



puuusshej!:D♥

shoppiing ;)

heejheej :)

försov mig lite i morse så missade första delen av svenskan, så när jag kom så skulle vi kolla på teater, Romeo & Julia! Den var faktiskt bra :) Sen gick vi runt och chilla lite innan de var dax för engelska där vi gjorde nån övning med några studenter. Fick sluta efter det och sen var det matte & efter det gick vi och kollade fotboll. Sannarp spelade mot något annat lag i Sverige och dem vann!! :D FIINAL ;)
Aja sen vid 2 tiden drog jag till doktorn och sedan vidare in till stan, var på sånt jäkla shopping humör alltså men det blev iaf en bh och ett linne :)

Detta linne köpte jag, as fint & det finns i massa fina färger men börjar med den vita iaf ;)


Nu ska jag gå och se om vi har nåt gott och äta o kolla bonde söker fru :)
puusheeej

solat & gymmat (:

har varit en ganska chill söndag kan man säga.
Började med att jag gick upp vid halv elva och åt lite frukost och kollade på tv och grejer. Sen så drog jag till flygstaden med mamma och kollade i affärer och jag fick en vågtång av mamma som jag ska testa snart. Tack mamma !!:D♥ När vi kom hem satte vi oss på altanen och solade, hanna och chicca kom också (Y)

Lyssnade även på drottmatchen samtidigt, & DROTT VANN SÅ NU ÄR DEM I FIINAL !! :D KIIING JU !      
Efter matchen var jag och chicca så duktiga så vi tog våra cyklar och cyklade till tk och gymmade i ca 1,5 timme, grymma var vi ;) haha! NU har jag precis kommit hem o sitter här och väntar på mat, lövbiff och rösti blir de, mmmh as gott :) 

Bilder från solningen!

  

         

puusspuuss :)♥    


1:a maaj

heeej

sitter hemma hos chicca och väntar på att hon ska äta upp sin mat :)
Innan var vi ute och gick lite i de hätlia vädret, solen sken ju och allt. Ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på men vi lyckas alltid med något haha !!(Y)



Nu e hon klar, hihihihihih
pusshej :)♥

RSS 2.0