NU DRAR JAG TILL DUBAI

nu sitter jag här framför datan och bara latar mej, om bara några timmar sitter jag i bilen påväg mor kastrup!
Det ska bli så jäkla skönt att slippa Sverige med 1 meters snö och minus grader och istället åka till typ världens coolatste land där det är 30 grader och sol, häärligt !;)

Aja funderar iaf på att gå och lägga mej nu så jag hinner sova några timmar iaf, haha men får la se hur det blir med det!(Y)



uppdaterar när jag kommer tillbaka
puuuuus!:D♥

HLR

shoo

idag var vi på bas igen och hade en tre timmars utbildning på HLR- hjärt & lungräddning. Det var jätte kul faktiskt. Gjorde massa övningar på en docka och ganska jobbigt vare faktiskt !;) Så nu har jag fått ett intyg att jag är utbildad inom det, perfekt när man ska söka jobb !(Y) Sen gjorde vi också nån tävling där killarna lyfte över alla tjejerna på ryggen och sprang genom gympasalen, haha yeah ! Så tävlar vi mot OPS08 och ser vem som var snabbast, haha tror faktiskt att vår klass vann :P


min snygging!

in action, HAHA

puuuusshej !




skolan snart!

heeej

har precis kommit hem från stan och innan dess var jag och dansade i skolan, till mj ! (Y)
Nu ska jag bara äta lite och sen drar jag till skolan för att göra ett prov i idrotten och efter det ska jag shoppa skor till Dubai, har inga tygskor längre, bara sånna tjocka grejer ni vet ;)

dessa byxorba köpte jag, tänkte att dem kommer va fett snygga när man e bruun !(a)



pusshej !(:

Valentine`s daay

heeejsan!!

inte gjort så mycket idag, haft en riktigt härlig chilldag. Vaknade klockan 11 hos pappa utan blöta hundtassar ;) haha !
gick upp och åt frukost, gjorde lite matte och sen blev det en långpromenad med Stella nere på stranden, jätte mysigt faktiskt :) Efter det gick vi hem och la oss i sofforna och fikade.
Åkte hem till mamma vid 5 och nu har jag precis ätit god alla hjärtansdag middag med mamma och simon.



fick denna  chokladask av min söta mamma, taack :)<3<3<3<3<3

DUBAI

six days to go baby !;)

steeeeeeeekarN
ser inte detta häärligt ut eller !? åhh längtar som faan (Y)
 


KLASSPARTYY













OPS09, vi är bääääst !!


sjukhuset





heeeeeej !!

va på sjukan idag och gjorde MR-röntgen & fyfaan vad jobbigt det var. Att ligga helt stilla i 40 minuter med dropp i armen och massa buller, uush, men skönt att det är över iaf ;)

Nu ska jag fixa klart mej och sen dra till Sofie och sen på klassfest ;p
pusshej


jag är duuktig ;)

heej folket ;)

hade en feting skön sovmorgon idag, gick upp kl 9 och mötte sofie i stan kl 11 så gick vi och käkade lunch på blue thai, fyyfan va gott asså ;P sen så gick vi runt och kolla lite och sen vidare till skolan för en meningslös engelska lektion xd efter det gick vi till Britt ocg fick reda på slutbetyget i arbetsmiljö & säkerhet, fick MVG :) Har fått reda på 3 slutbetyg nu då :

arbetsmiljö & säkerhet: MVG

datakunskap: MVG

teknik: MVG

duktigt va ? ;)


Hhahah aja imornn blir det iaf ingen skola för min del, ska göra magnet röntgen och den tar cirka 1 timme ;) sen ska jag fika med min mormor :), träffa chicca i stan & klasspartyyy !!(Y)


daaaans



heej, idag i skolan hade vi bara 2 lektioner. först engelska som jag kom en halv timme sent till eftersom min jävla buss var seen xd sen hade jag dans och fyfaan va kul det va, dansade till MJ, först beat it, thriller och billie jean!! ÅHHHH FYFAN VA KUUL DET ÄR ;P haha men ska fortsätta med det på tisdag, taaaaggga (Y)

& imorrn ska vu få info om de individuella valen så vi har bara en lektion. hääärligt

men nu ska jag dra och koka nudelsoppa, haha
pussheej ♥

2/2 - 10

Idag har jag:

-vart i skolan
- vart hos dokton
- färgat håret

haha kul dag va? nej men den var helt ok faktiskt. började klockan 8.10, skulle ha dans men såklart va ju dansen inställd, faan ;( så hade håla i 1,5 timme typ men ahh vi satt och snackade bort tiden så det gick ganska snabbt ändå (Y) sen hade vi svenska där vi var i datasalen och skrev noveller av olika slag. LUNCH och sen hade vi matte i en och en halvtimme! Idag fylle även sofie år, grattis snygging ;p<33

Man ser inte sy tydligt på bilden, men håret e iaf mörkare (YY)



ikväll börjar house också så ska liksom kolla på det, naajs :P

pussheej !=)♥

P U L S

kom hem från dansen för ett tag sedan de var svin kul verkligen, man får sån energikicka asså ;)
Nu har jag käkat lite och ska nog sätta mig och kolla på spårlöst ;p

Idag på ovårdnadslektionen var jag, Sofie, Jocke & Johanna i vårdsalen och övade på våran pjäs eller vad man nu säger som vi ska visa upp på fredag xd haha ska bli naajjs


Naaw, min söta lilla sjukling ;)

sseeeexyy

Aja ska dra nu, pussheej =)

RSS 2.0