Marinfestivalen

trots de dåliga vädret åkte jag in till stan vid halv 6 tiden 6 träffade Sofie:) Gick runt och snacka massa, va ju as längesen vi sågs. Efter en stund träffa vi på 2 göteborgare som vi spenderade resten av kvällen med. Vi lyssnade på Melissa Horn, köpte varma nötter och godis, kollade in festivalen, käkade på mc donalds, chillade på roberts och snackade med några killar från skåne som köade till den nya iphone 4 ;) haha. Har vart en mycket trevlig kväll, trots det dåliga vädret.

Imorgon ska jag antagligen till stan och köpa en ny mobil, vet inte vilken än men ah och efter det blir de en fika på stan med mamma och simon. På lördag blir de grillning hos Johanna och söndag RIX FM FESTIVAL med Sofie och göteborgarna:P ska stå längst fram så kommer bli nice (Y)

Nu tänkte jag lana solsidan eftersom jag bestämt mig för att va vaken hela natten, får bara så onte i magen när jag somnat ;) haha¨

KRAM!♥


Tom Cruise

hejhej

Sitter med och kollar på någon Tom Cruise film med mamma nu, och hörde precis att hon börjat popa popcorn, GREAT !:D Idag har jag vart i stan sen åkte jag hem till mormor o morfar och fikade lite och snackade och sen blev de ner till amadeuskliniken för b12 spruta och ett besök hos Geir.
Blev ingen solning idag heller, haha men vad gör man ;)




snyggsnyggsnygg !

Tisadag

kom precis hem från stan, puuh de va väldigt varmt kan jag säga.
Sista stekdagen på ett tag och jag spenderar den i stan istället för på tylösand, inte OKEJ ;) haha men är väldigt trött på värmen ändå så. Nu ska jag gå och duscha av mej och sedan ta ock äta någon macka och sen se vad kvällen har att bjuda på.'



ciao :)♥

pic`s from spaain











 

Härligt!


Top Gun

hejhallå :)

Har precis kollat på Top Gun med mamma & Simon, riktigt bra film + att huvudrollen är lite småsnygg ;)

Annars idag har jag legat på Tylösand med Hanna & co, men blev bara några timmar eftersom de blåste ganska kalt men mysigt var det. Sen när jag kom hem käkade jag lite och duschade. Vid 5 tiden gick jag ner till farmor för att säga hejdå till kusinerna som åker hem till USA imorgon.

Och imorgon blir det nog stan, får se om jag hittar något fint :)




grymma på fiska

Va med Hanna i fredags och vi bestämmde oss för att följa med Sherwin och hans kompisar och fiska.
Haha, Jag och hanna tog en egen båt och gud va grymma vi va på paddla ;) & självklart trillar hanna baklänges i båten och drar med sig mig ner så jag rev upp hela låret på en rostig spik ;) GREAT !
Men kul vare iaf, här kommer lite bilder vi tog i båten !






Tylösand =D



Torsdagskvällen spenderades i tylösand, stan och Brogård tillsammans med Hanna & Sofie :)
Mycket trevligt & galeet =D♥

LOVE

Jag och min söta broder !:)♥


Känner mig ganska off pågrund av värmen så tänkte kolla en film nu.
pusspuss♥

tudiliduu

sheeeeena :D har precis kommit hem från mormor o morfar, gaah e ganska mätt alltså, första käka vi mat, sen jordgubbar o sen fika ;) Aja innan de va jag hos frissan och fixade mitt hår, gissa vilken färg ...

... blondt :D♥


ALICANTE !♥

hejhej, kom hem från spanien idag! HAr haft det super bra, verkligen njutit.
Denna gången bestog sällskapet av Simon, Maria, Tommy, Mia, Adam,Sanna och delvis pappa eller aa han fick åka därifrån efter bara några timmar, väldigt tråkigt men så är det.



Daa beach


Våra grannars otroligt söta vovve, Lola =)


De va ös under vm finalen kan man säga, GALEEEET XD

Vår pool, grymt fint äre (Y)


SPAIIN BABY

tjena tjabba hallå !

Har nu hunnit repa mig lite efter den 12 timmar långa resan hem ifrån torremolinos i spanien.
Super bra har det varit med stekigt väder, mycket bad, läsk, chips, shopping och annat skoj :D Har tagit en hel del bilder men dem laddar jag upp nån annan dag när jag har tid! Ganska fullt upp nu kan man säga. Simons konfirmation imorrn, läkaren, biblan, frissan och packa på måndag & sen ALICANTE på TISDAG (Y)

tack chiccs :D♥


RSS 2.0