kulturdag på sannarp


Nu drar jag till skolan, blir kulturdag med dans och grejer !!:)♥
Sen blir de stan med chicca & göra en rolig grej xD
pussshej


duktig som man e ;)

heeej

Är hemma från skolan idag eftersom vi inte hade några lektioner direkt :) så sov till 10 idag vilket var väldigt skönt. Nu har jag precis pluggat lite eftersom jag ska göra 3 stycken prov imorgon i svenska, idrott och naturkunskap + att vi ska ha nationella i engelska, låter underbart va?! ;)
Nu ska jag snart åka in till stan iaf med min mormor och kusinen, mysigt!




uppdaterar senare, pusshej :D

suuntime

tjaa !! :D

härlig dag det har vart idag eller!:)

Idag gick jag upp klockan 10 och åt en god frukost, sen slängde jag på mig lite kläder och cyklade iväg med hanna :) Duktiga som vi var cyklade vi ända in till stan och chillade lite där och drack cola ! Sen kom vi hem vid halv 2 tiden och då satte vi oss på min baksida och sol/plugg/fikade, as najs var de !!
Aja fick iaf ganska mycket färg idag, lite för mycket på vissa ställen, men jaja :p




pussheej !!:)♥

Torsdag

Gaaaah har vaxat benen idag, hahah fett sköönt ;)

Eftersom det är torsdag idag så har vi varit på brandstationen och haft en 3 timmar lång lektion. Idag hade vi en as schysst brandman som lärare, Roger hette han !! :) Men vi fick iaf prova på rökdykning idag, de var svin kul fast fett läskigt, jag och sofie fick panik inne i de mörka rummet så vi tog av oss maskerna men sen kommer Roger och hjälpte oss som tur va ;)
Efter skolan drog jag till stan med sofie, gick runt och kollade och sen köpte vi masså goda grejer och satt o åt de o kollade på folk :) Sen mötte jag upp chicca och har typ vart med henne till 7 :P


HK DROTT



Tjaa!!
kom precis hem från min mormor och morfar, jag och mamma körde dit efter doktorn och köpte med oss fika :)
I skolan idag har det varit en fett bra dag, skit kul på dansen, jag skötte musiken haha !!:P Ah och sen matteprov som gick hyffsat trots att jag inte hade övat mycket! Sen efter skolan gick jag lite i stan med sofie :)<3

Idag spelar även drott sin första semifinal match, gaaah tycker de är skitspännande ju :D:D & dem spelar hemma på lördag och då måste jag ju bara kolla (Y)

DET SNÖAR !!


OMG det snöar ute, tror jag dör, haha ;) vill inte ha mer snö nu ju !!

Aja idag har jag iaf vart iskolan, men det blev en kort dag! Först dans fast jag fick inte va med så satt och kollade på de andra som var jätte duktiga!(Y) haha sen hade vi svenska och då satt jag i biblan med några och snackade och läste solo med sofie ;) Sista lektionen var matte som vi hadi i typ 30 min sen fick vi gå eftersom vi har matteprov imorgon .

De blir även en kort dag i morgon, slutar typ klockan 1 men sen blire doktorn, gaaaah !!
Fick förresten en fet nål i magen igår och fatta ont de gjorde eller, haha började lipa!! oooups :p



haha fick ett litet plåster med, borde kanske ta av de nu !? haha :p

heeeejsvejs !:)♥

vi e grymmast :)

har under lovet vart med chicca på sture 2 gånger och fotat med deras fotogrejer, haha ah de var iaf massa lampor och olika bakgrunder man kunde använda så att bilderna blir extra naajs ;) och de blev dem med !! haha
laddar upp några av alla dem bilderna vi tog !(:











LOVE YA DUDE, VI E BÄST !


Grattis till världens mest underbara morfar!!<3

hejhej !!

har vart ganska off här ett tag nu men inte haft ork att uppdatera, men just nu fick jag bara lusta att blogga lite och ska försöka fortsätta med detta :D Och sen så är det även så att min lilla morfar fyllde år i går så idag så ska vår familj och kusinerna hem till mormor och morfar och äta kinamat, mysigt !(Y)



GRATTIS MORFAR, JAG ÄLSKAR DEJ !!<3

RSS 2.0